Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@09:36:21 GMT

بیوگرافی بهاره رهنما از دیروز تا امروز +تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۲۹۹۹

بیوگرافی بهاره رهنما از دیروز تا امروز +تصاویر

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ویکی پدیا، بهاره رهنما متولد  ۱۰ آذر سال ۱۳۵۲ در هزاوه از توابع استان مرکزی است. رهنما در رشته ادبیات نمایشی دارای مدرک لیسانس و در رشته حقوق قضایی دارای مدرک فوق لیسانس است.

بهاره رهنما دختر پروین قائم‌مقامی بازیگر سینما است. همسر پیشین او پیمان قاسم‌خانی نویسنده مشهور سینما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زوج دختری به نام پریا قاسم‌خانی دارند که تجربه حضور در تئاتر پنجره‌ها و فیلم سینمایی دایره زنگی و سریال مرد هزار چهره را دارد.وی پس از جدایی از قاسم‌خانی در شهریور ۱۳۹۶ با امیر خسرو عباسی ازدواج کرد.جشن عروسی آن‌ها در منطقه ۱۹ تهران در تالار تشریفاتی قصر کسری برگزار شد.

حواشی جنجالی در مورد بهاره رهنما

صحبت‌های بهاره رهنما در قسمتی از مجموعه «شام ایرانی» که گفته بود «دخترهای امروزی سر و وضعشون نیکول کیدمن و طرز فکرشون لر» با واکنش‌های زیادی موجه شد.رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد خواستار برخورد با وی شد.

داستان دعوای سیروان خسروی با بهاره رهنما به فروردین ماه سال ۱۳۹۷ بر می‌گردد.سیروان خسروی در یک پست اینستاگرامی، نسبت به وضعیت و مشکلات کشور انتقادات تندی را مطرح کرد. نوک پیکان انتقادات او هم نسبت به سلبریتی‌هایی بود که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶، فعالیت‌های تبلیغاتی داشتند. او گفته بود:«مشمئزکننده‌تر از وضعیت اسفناک کشور، پُست‌های انتقادی سلبریتی‌هایی هستش که پارسال همین موقع در حال یارگیریِ بنفش بودن، قبل‌تر هم مشغول یارگیری سبز و امروز هم که منتقدند و فردا هم حامی رنگ مد روز و باب میل اکثریت خواهند بود.» 

بعد از آن، امیرمهدی ژوله به آن پست سیروان خسروی واکنش نشان داد، ولی در اتفاقی عجیب، اینستاگرام این بازیگر و نویسنده سینما و تلویزیون هک شد. پس از هک صفحه امیرمهدی ژوله، بهاره رهنما در توئیتر ضمن حمایت از ژوله انتقادات تندی را علیه سیروان خسروی مطرح کرد. او در چند توئیت نسبت به نظرهای سیروان خسروی، نقدهای جدی را بیان کرد و از مهم‌ترین نکات اشاره شده توسط بهاره رهنما هم این بود که سیروان خسروی را متهم به جلب توجه با بی‌ادبی کرده بود. در همان زمان و پس از صحبت‌های بهاره رهنما، سیروان خسروی سکوت کرد، اما شایعاتی مبنی بر شکایت او از این بازیگر سینما و تلویزیون شنیده می‌شد.

حکم دادگاه در اردیبهشت ۹۹ به نفع سیروان خسروی صادر و خانم بازیگر به تحمل ۵۰ ضربه شلاق تعزیری محکوم شد. اجرای این حکم به دلیل موقعیت اجتماعی رهنما و همچنین عدم سابقه او، دو سال به حالت تعلیق درآمده است. حکم صادره از سوی دادگاه تجدید نظر استان تهران است. به این ترتیب اگر بهاره رهنما در دو سال آینده مرتکب تخلف شود این حکم نیز خود به خود به اجرا در می‌آید، در غیر این صورت پس از دو سال محکومیت او بی اثر می‌شود.

در دی ۱۳۹۳ پیمان قاسم خانی و بهاره رهنما از نادر فتوره‌چی به علت یادداشت‌هایش در فیسبوک که بهاره رهنما (همسر قاسم‌خانی در آن زمان) را به فرصت طلبی برای مطرح شدن متهم کرده بود، شکایت کردند.قاسم خانی یک یادداشت در رابطه با این شکایت در فضای مجازی قرار داد.فتوره‌چی پس از این شکایت دادگاهی شد، اما با قرار کفالت آزاد شد و درنهایت رهنما رضایت داد.

 بهاره رهنما در چه فیلم های سینمایی بازی کرده است؟ 1397 آقای آسانسور 1396 آینه بغل 1395هشتگ 1395 خوب، بد، جلف 1395 آس و پاس 1393 360 درجه 1392 طبقه حساس 1392 آشنایی با لیلا 1390 بچگیتو فراموش نکن 1390 خنده در باران 1389جرم 1389 زنان ونوسی، مردان مریخی 1389 زن ها شگفت انگیزند 1389 هرچی خدا بخواد 1389 ورود آقایان ممنوع 1388 عروسک 1388بعد از ظهر سگی سگی 1388پوپک و مش ماشاالله 1388سن پطرزبورگ 1388 ورود زنده ها ممنوع 1387چارچنگولی 1387    ده رقمی 1386توفیق اجباری 1386 دایره زنگی 1383شبانه 1381گاوخونی 1380نان و عشق و موتور 1000 1379بچه های بد 1376بادام های تلخ 1374 عاشقانه 1374غزال 1371افعی بهاره رهنما در چه فیلم های تلویزیونی بازی کرده است؟ همسایه ها (1395) کشیک قلب (1395) غیرعلنی (1394) خوب بد زشت (1393) پژمان (1392) خداحافظ بچه (1391) چک برگشتی (1390) گاوصندوق (1388) مأمور بدرقه (1387) مرد هزار چهره (1386) کتاب فروشی هدهد (1385 بازیگر میهمان) زیر زمین (1385) من یک مستأجرم (1382) روشنتر از خاموشی (1382) پرونده های مجهول (1380) داستان یک شهر2 (1379) بازگشت به خانه (1375) بچه مهندس (1397)

 

بهاره رهنما در کدام سریال های شبکه نمایش خانگی بازی کرده است؟ شام ایرانی (1390) به کارگردانی بیژن بیرنگ ساخت ایران (1390) شرف خانواده فاضل (1392) ساخت ایران2(1396) بهاره رهنما در چه تئاترهایی بازی کرده است؟ 1397 - بلافیگورا (کارگردان سعید دشتی) 1396 - اپراتور نسل چهارم (کارگردان باقر سروش) 1396 - خورشیدهای همیشه (بازیگر، کارگردان و یکی از نویسندگان به همراه امیرعلی رادی، زهرا اسماعیل زاده) 1396 - آرامش زن زیبایی است که شوهر دارد (نویسنده و بازیگر) - کارگردان:امیرحسین اسانی 1396 - دیگری (کارگردان و بازیگر) 1396 - سونات پاییزی - کارگردان:جلال تهرانی 1395 - حرفه ای - کارگردان:رضا کیانیان 1395 - زنانی که به بزها خیره شده اند - کارگردان:ایوب آقاخانی 1395 - دوباره اون آهنگ رو بزن سم - کارگردان:داوود بنی اردلان 1394 - عامدانه، عاشقانه، قاتلانه - نویسنده و کارگردان:ساناز بیان 1394 - انگار در چشم های تو اسب می دود - نویسنده:سهراب حسینی- کارگردان :طاها ذاکر 1393 - تو دهنتُ می بندی یا من؟ (نویسنده و بازیگر) - کارگردان:داوود بنی اردلان 1393 - نمایش اسپانیایی - کارگردان:شیوا اردویی 1393 - آرسنیک و تور کهنه - کارگردان:حسین پارسایی 1393 - دورهمی زنان شکسپیر (بازیگر، نویسنده و کارگردان) 1393 - با من بستنی می خوری؟ (بازیگر و کارگردان) 1392 - بادی که تو را برد‚ مرا خشک کرد - کارگردان:علی نرگس نژاد 1392 - پسران آفتاب - کارگردان:سیامک صفری 1391 - غبار - کارگردان:بهاره رهنما 1391 - چشم هایی که مال توست - کارگردان:نسیم ادبی 1391 - این تابستان فراموشت کردم - کارگردان:بهاره رهنما 1391 - خیال های جاده جاجرود - تهران - کارگردان:غزاله معتمد 1391 - گروتسکی بر تبارشناسی دروغ و تنهایی - کارگردان:سجاد افشاریان 1390 - تراس - کارگردان:محمدرضا خاکی 1390 - فیل - کارگردان:بهناز نازی 1390 - می خواهم با میوسوو ملاقات کنم - کارگردان:محمود عزیزی 1388 - هاملت با سالاد فصل - کارگردان:هادی مرزبان 1387 - خدای کشتار - کارگردان:علیرضا کوشک جلالی 1384 - پنجره ها - کارگردان:فرهاد آییش 1379 - تله تئاتر پیش از آشنایی 1375 - تله تئاتر «ای نسیم باران» بهاره رهنما چه کتاب هایی نوشته است؟ پای به جاده زدن ،نشر نگاه 13٩٦ زن باران، نشر نگاه، 1394 مالیخولیای محبوب من، نشر نگاه،1392 ماه هفت شب، نشر نگاه 1389 چهار چهارشنبه و یک کلاه گیس، نشر چشمه، 1388 بهار رهنما چه فیلم نامه هایی نوشته است؟ شبهای برره (یکی از نویسندگان) باغ مظفر (یکی از نویسندگان) شمس العماره (یکی از نویسندگان) بهاره رهنما در چه تله فیلم هایی بازی کرده است؟ تله فیلم بازی به کارگردانی سروش صحت پربیننده ترین بهاره رهنما در جشن تولد نرگس محمدی +عکس سالگرد ازدواج شاهرخ استخری +عکس عکس زیر خاکی شهاب حسینی و پسرش عکس حاشیه ساز مهران غفوریان! شیرین‌ترین خاطره شاهرخ استخری و همسرش +عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیوگرافی بازیگران برجام بهاره رهنما در چه یکی از نویسندگان بازی کرده سیروان خسروی قاسم خانی نشر نگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۲۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام

خبرگزاری مهر-گروه استان ها: در سالیان گذشته ارزش و جایگاه زباله ها و پسماند شهری زیاد شناخته شده نبود و عمده آنها در خارج از محیط شهری و روستایی دفن می شد که به علت آلایندگی زیست محیطی، افزایش روزانه حجم این مواد و از همه مهم تر کمبود مکان هایی برای دفن زباله بدون برانگیختن اعتراضات محلی ساکنان اطراف، دفن زباله ها را برای شهرداری ها تبدیل به یک معضل کرده بود.

خوشبختانه امروزه در اقصی نقاط جهان و در کشورهای مختلف، بهره‌گیری مجدد از پسماندها در قالب بازیافت رواج بالایی دارد، به گونه ای که با به کار گیری روش های مختلف تنها بخش کمی از پسماندها دفن می‌شوند.

کشور ایران نیز به نسبت جمعیت بالای خود یقیناً آمار بالایی در زمینه تولید زباله و پسماند ها در بخش های مختلف صنعتی و خانگی برعهده دارد، با این وجود در بسیاری نقاط کشور پدیده پسماند با مسائل و مشکلاتی مواجه شده که هنوز هم راهکار و تدبیری اساسی برای آن اندیشیده نشده است.

لازم به ذکر است مشکل انباشت زباله در استان ایلام نیز یکی از مسائل پیچیده و جدی به شمار می رود که در حال حاضر به یک بحران زیست محیطی تبدیل شده، این مسئله که یک مشکل قدیمی محسوب می‌شود، با پیشرفت زمان و عدم مدیریت مناسب، وضعیت آن به شدت بحرانی شده است.

در این راستا تلاش‌هایی نیز در گذشته صورت گرفته تا این مشکل حل شود، اما با وجود این تلاش‌ها، چندان پیشرفت چشمگیری در این زمینه اتفاق نیفتاده است؛ چرا که هنوز هم در برخی خیابان‌ها و معابر استان زباله ها انباشته می‌شود که این موضوع نیز خود تبعات منفی بالایی چون بروز بیماری ها و گسترش پدیده زباله گردی به همراه داشته است.

بروز پدیده زباله گردی در ایلام

اکرم یاری یکی از شهروندن ایلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: زباله‌ها یا پسماند شهری که به آن طلای کثیف نیز اطلاق می‌شود بخشی از فرایند مصارف مواد و کالاهای زندگی روزمره شهروندها را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: بخشی از زباله های شهری مربوط به زباله های خشک و جامد مانند کاغذ و مقوا، مواد پلاستیکی، شیشه و مواد فلزی هستند که قسمت عمده آنها قابل بازگردانی و تجدیدپذیر است.

این شهروند ادامه داد: متاسفانه به علت اینکه صنایع بازیافت زباله در استان راه اندازی نشده اند و فرهنگ تفکیک زباله نیز چندان رایج نیست، کماکان با معضلی به اسم زباله گردی در استان مواجه هستیم که این موضوع علاوه بر اینکه نمای خوشایندی ندارد بلکه موجب شیوع بیماری ها نیز می شود.

قابلیت ایجاد هرزش افزوده از پسماندها

مراد فتحی زاده یکی دیگر از شهروندان ایلامی به خبرنگار مهر گفت: در سال های اخیر پدیده زباله گردی و پخش شدن زباله ها در کوچه و خیابان ها در استان ایلام گسترش یافته است که مشاهده این افراد در نقاط مختلف شهر به ویژه حاشیه های شهر فارغ از درآمدزایی برای آنها، چهره ناخوشایندی جلوی چشمان سایر شهروندان ترسیم می کند.

وی افزود: پسماند و زباله جدا از وجه منفی که در جامعه دارند، از قابلیت تبدیل به ارزش افزوده برخوردارند و می توانند به یکی از منابع درآمدی شهرداری ها تبدیل شوند که برای تحقق این موضوع نیاز به راه اندازی کارخانه کمپوست و فرهنگ سازی در بین شهروندان برای تفکیک زباله، ارایه مشوق های لازم در این زمینه به شهروندان و جمع آوری زباله ها از در منازل است که با این اقدامات علاوه بر استفاده بهینه از زباله های شهری بجای دفن آنها و جلوگیری از مشکلات زیست محیطی، می توان معضل زباله گردی را نیز در سطح شهر از بین برد.

لزوم مدیریت پسماندها

استاندار ایلام چندی پیش در گفتگو با رسانه‌ها با بیان اینکه یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است، اظهار داشت: موضوع پسماند به عنوان یکی از مطالبات مهم مردم باید در یک بازه زمانی کوتاه حل شود، زیرا رهاسازی پسماندها علاوه بر اینکه موجب تعدی به حقوق شهروندان است، بلکه آسیب جدی هم به حوزه محیط زیست وارد می کند.

حسن بهرام نیا افزود: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بسیار ضروری است و چنانچه کوتاهی یا تخلفی از جانبان مدیران و عموم مردم صورت گیرد یقیناً برخوردی جدی به عمل می آید.

وی ادامه داد: همچنین برای جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد در بسیاری از بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شده است.

روزانه حدود ۲۳ تن زباله‌های پلاستیکی

رضا لطافتی کارشناس مسئول مدیریت پسماند محیط زیست استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: زباله یا پسماند به مجموعه مواد ناشی از فعالیت‌های انسان که به‌طور معمول به صورت جامد بوده و غیرقابل استفاده و بی‌مصرف باشد، اطلاق می‌گردد.

وی افزود: رشد شهرها همراه با تراکم جمعیت موجب مصرف مواد متعدد و در نتیجه تولید پسماند شده است، به علاوه توسعه صنایع سبب افزایش کمی مواد زائد از یک سو و تنوع این مواد از سوی دیگر شده است.

این کارشناس تصریح کرد: پسماندها چهره‌ای نازیبا و نامناسب به شهرها می‌دهند و می‌توانند به بروز بیماری‌های گوناگون منجر گردند. به علاوه، پسماندها با آلوده کردن آب، خاک و هوا و نیز اثرات گلخانه‌ای خود خسارت‌های زیادی را به سکونتگاه‌های شهری وارد می‌آورند، به این ترتیب از مهم‌ترین مسائل شهرهای کنونی همچون استان ایلام، مدیریت پسماندهای شهری، جمع‌آوری، دفع و بازیافت آنهاست.

لطافتی ادامه داد: در حال حاضر در استان روزانه حدود ۲۳ تن زباله‌های پلاستیکی تولید می‌شود که با فعالیت هشت واحد بازیافت پلاستیک، حجم قابل ملاحظه‌ای از آن در این واحدها و واحدهای خارج استان بازیافت می‌شوند.

کارشناس مسئول مدیریت پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست ایلام در پایان گفت: در هفته زمین پاک نیز به منظور رفع معزل پسماندها، برنامه‌های مختلفی از قبیل اجرای پاکسازی و کمپین بی زباله، حضور در خبرگزاری‌ها، تبیین حفاظت از زمین توسط ائمه جمعه، برگزاری مسابقات نقاشی در مدارس، برگزاری نشست در محل خانه‌های محیط زیست سراسر استان و… برگزار می‌شود.

صنعت بازیافت زباله از صنایع درآمدزا و سودآور بوده که با راه اندازی کارخانجات مربوط، علاوه بر بازیافت حجم قابل توجهی از زباله‌ها و ضایعات جوامع شهری، معضل دفن زباله، زباله گردی، احتمال بروز بیماری ها و آسیب های زیست محیطی در شهرها و روستاها را تا حدود زیادی از بین می برد.

کد خبر 6092671

دیگر خبرها

  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • (ویدئو) بهرام بیضایی به بهاره رهنما: بازیگری نکن!
  • توصیه عجیب بهرام بیضایی به بهاره رهنما | ویدئو
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • ببینید | توصیه جالب و متفاوت بهرام بیضایی به بهاره رهنما
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • ماجرا‌های کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود